Blog

11-11-2020

 

RUST door diepe druk

Hoe help je je kind tot rust te komen. Deze periode van sinterklaas en alle andere feestdagen zorgt vaak voor de nodige (extra) onrust bij kinderen. Wist je dat je door diepe druk toe te passen je kind helpt om te ontladen? Dat je de hersenen dan een seintje geeft om tot rust te komen? Leg maar eens een stevige hand op de schouder van je kind als je merkt dat ze onrustig of overprikkelt zijn. Je zal zien dat ze dat rust geeft. Diepe druk kan dus enorm behulpzaam zijn bij ontprikkelen, rustig worden, beter concentreren enz.

Je kent vast wel een situatie waarin een overprikkelt kind uit zijn of haar raampje vliegt. Bijvoorbeeld tijdens een autorit of als er druk gepraat en gegilt wordt door kinderen die enthousiast aan het spelen zijn. Door op die momenten diepe druk aan te bieden help je je kind deze reactie te reguleren.

Lichamelijke diepe druk aangeboden door bv een ouder is de mooiste diepe druk die je kan krijgen maar niet altijd haalbaar. We hebben diverse mooie producten die diepe druk kunnen aanbieden. Zoals bv onze verzwaringsrol. Hang hem maar eens over de schouders van je kind als hij of zij een lastige huiswerk opdracht moet maken. Neem hem eens mee in de auto tijdens een lange rit en leg hem eens heerlijk op schoot als je kind moe en geïrriteerd uit school komt! En als je hem dan toch in huis hebt, gebruik hem zelf een een poosje savonds op de bank als je een volle drukke dag hebt gehad.

Diepe druk kan zo'n enorm verschil maken! Stuur gerust een berichtje als je meer informatie wilt over wat onze producten voor jou kind kunnen doen!

Www.liefsuitgiessenburg.nl

slaaptunnel #doorslapen #dieperslapen #diepedruk #verzwaring #verzwaringsdeken #verzwaringsrol #snellerinslaapvallen #piekeren #wakkerliggen #verzwaringsdeken #verzwaringsknuffel #adoptie #pleegzorg #trauma #adhd #autisme #add #pdd #burnout #dementie #fibromyalgie #hsp #hooggevoelig #hoogsensitief #gewrichtsklachten #reuma #liefsuitgiessenburg

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen

 

 

18-02-2020

Helemaal ontspannen in de diepe druk slaapzak. Via via kreeg ik het verzoek of ik er een kon maken in een puber maat. Ze waren tot nu toe alleen in de kindermaat verkrijgbaar. Natuurlijk wilde ik dat graag proberen en ik maakte gelijk even een proefversie die hier thuis met gejuich is ontvangen. Vandaag dus even geen slaaptunnels maar diepe druk slaapzakken. Je vindt ze op de site! #sensorischeinformatieverwerking #slaapproblemen #doorslapen #snelinslaapvallen #diepedrukslaaapzak #slaaptunnel #adhd #pdd #trauma #adoptie #liefsuitgiessenburg

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen, woonkamer en binnen

17-02-2020

Maandag... normaal gesproken de dag waarop ik probeer het huis een beetje op orde te krijgen.. Vandaag niet want afgelopen weekend zijn er zoveel slaaptunnels besteld dat ik heerlijk op zolder achter de naaimachine ben gekropen. Dat huis dat komt wel weer een keertje???? ogen dicht als ik de trap op loop????. Op de foto de nieuwe kleur blauw! Vanaf vandaag dus naast grijs, roze, zand en lichtblauw ook marine blauwe slaaptunnels in de collectie!!!
Terwijl ik heerlijk zat te naaien kreeg ik onderstaand appje binnen. Weer zo'n fijn resultaat door het gebruik van de slaaptunnel. Een heerlijke start van de week dus!

Hi Gerdine, wil je heel erg bedanken voor de slaaptunnel! De eerste nachten dachten we dat er niets gebeurde, maar toen sliep hij er alleen met zn benen in/onder. Nu stoppen we hem er, als hij slaapt , tot zn schouders onder: Sinds een week slaapt hij de hele nacht door! Zn wekker gaat nog wel vroeg af, maar we zijn hier al zo blij mee ! Nogmaals dank????

Heerlijk bericht toch? Wil je ook een betere nachtrust? Kijk op onze site! Link in bio!
#slaaptunnel #slaapproblemen #doorslapen #vroegwakker #moe #momslife #liefsuitgiessenburg

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

12-02-2020

Wat een energie en voldoening geeft het toch als mensen zo enorm blij zijn met het product wat je maakt. Ik krijg er zo enorm veel energie van. Alle reacties vind ik heerlijk om te lezen en als het niet gelijk het gewenste effect heeft denk ik graag mee en komen we vaak toch tot een mooi resultaat... Een heerlijk klein lief jongetje omschreef het slapen in de slaaptunnel alsof iemand een arm om hem heen had geslagen.... Het ultieme gevoel van veiligheid... Het raakte me enorm...

Morgen kruip ik weer een dagje in mn tunnelvizie???? met mn nieuwe lockmachine. Dat wordt een feestje! Fijne avond en ik hoop voor vele een goede nacht????.
#slaaptunnel #nachtrust #moe #momslife #doorslapen #kekmama #kleinekinderen #uitgerustwakker #liefsuitgiessenburg

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

07-02-2020

Wow... Ik ben gewoon een beetje stil van de vele berichtjes die ik krijg dat jullie zo blij zijn met de slaaptunnels. Wat heeft het al voor veel kinderen en ouders het verschil mogen maken... Het maakt me enorm dankbaar dat ik dit voor jullie mocht maken. Mensen helpen is toch het fijnste dat er is. Gisteren en vandaag alle bestellingen gemaakt en verzonden en dan nu even tijd voor mijn gezin. Die zijn een beetje verwaarloosd???????? dus morgen maar een actief dagje met de kids plannen!

Fijn weekend, slaap lekker en wil je nu ook graag een ongestoorde nachtrust, droom je van een nachtje doorslapen? Kijk eens op www.liefsuitgiessenburg.nl misschien kan onze slaaptunnel ook jullie nachtrust ondersteunen! #slaaptunnel #nachtrust #lekkerslapen #doorslapen #moe #liefsuitgiessenburg #momslife #nuweekend

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

02-02-2020

Wat een leuk weekend. Gisteren ging de site de lucht in, vandaag werden er al tunnels besteld via de site (heel fijn dat alles werkt????) en vanmiddag een middagje zitten naaien om de bestellingen te kunnen versturen... En dan ook nog een super positieve reactie op het gebruik van de tunnel, lees maar mee ????

Hoi,
Zaterdag de slaaptunnel bij je opgehaald en mijn dochter is er s'avonds gelijk in gaan slapen.
Ik ben er echt ontzettend blij mee, ze heeft nu 3 van de 4 nachten doorgeslapen. 1 nacht 1x wakker geweest. Ontzettend bedankt en we hopen op nog vele doorslaapnachten????????

Heerlijk om te lezen en om deze drukke week mee af te sluiten! Fijn weekend! #liefsuitgiessenburg #nachtrust #doorslapen #slaaptunnel #slaapproblemen #moe #momslife #weekend

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

01-01-2020

Jaaaaa we zijn online!!! Vanaf vandaag kan je terecht op www.liefsuitgiessenburg.nl voor alle bestellingen en meer info over de slaaptunnels en al onze andere producten!!! Trots en heel erg blij!! #liefsuitgiessenburg #slaaptunnel #nachtrust #doorslapen #momslife

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'LIEFS UIT GIESSENBURG Navigatie Welkom komt nemen. Welkom bij Liefs uit Giessenburg, leuk dat je een kijkje'

30-01-2020

Mijn kleine meisje heerlijk onder zeil in de slaaptunnel... Ik vond het heel spannend hoe het met de slaaptunnels en dus de nachtrust ging van de mensen naar wie ik hem dit weekend stuurde... je hoopt zo dat ze er blij mee zijn. Vanmorgen kreeg ik dit berichtje en dat maakte mijn dag helemaal goed!!!

Goedemorgen!
Heb mijn zoontje gisteravond laten slapen onder de tunnel.. hij was laatse week nu alleen iedere nacht 1x wakker en nu had hij de hele nacht doorgeslapen van 19:10 tot 7:30????????????.
Hij is idd niet te straks maar mijn zoontje bleef fijn onder liggen, ook met wakker worden nog ff blijven liggen! Top!!!

Daar wordt iedereen blij van toch? Wil je ook lekker slapen snacht, stuur een berichtje! #nachtrust #doorslapen #slaaptunnel #liefsuitgiessenburg #momslife #creatiefondernemen

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen

24-01-2020

En dan krijg je zo'n fijne reactie op het gebruik van de slaaptunnel...

We bevelen het iedereen aan! De keren dat we uit bed gaan s nachts waren boven de 10. Nu na een week de slaaptunnel in gebruik te hebben max 3x nog!! We zijn er ontzettend blij mee. Hij slaapt veel rustiger. Iedere ochtend was zijn dekbedje helemaal los. Nu ligt het nog zoals we hem er in gestopt hebben. Als hij wakker is horen we hem weleens maar in plaats van te gaan staan, te roepen en huilen brabbelt hij wat, draait zich ondertussen en slaapt weer verder. Het is zó fijn!

Heerlijk! Alle mensen die wachten op hun bestelling, ze zijn bijna klaar. Jullie krijgen dit weekend bericht van me!
Wil je er ook een bestellen of meer informatie, stuur gerust een berichtje!
#liefsuitgiessenburg #momslife #nachtrust #doorslapen #creatievemama

Afbeelding kan het volgende bevatten: strepen

18-01-2020

Wow wat maakte mijn vorige berichtje over de slaaptunnel veel reacties los. Overweldigend gewoon! Dit weekend wordt er heel hard gewerkt aan de online omgeving van liefs uit giessenburg zodat jullie ons nog makkelijker kunnen vinden voor bestellingen en meer info. En... hoe blij word je van een appje vanmorgen dat de eerste tunnel die ik afgelopen week heb geleverd nu al resultaat heeft... Dit lieve jongetje wat heel vaak wakker werd nachts is nu maar 1x wakker geweest. Zo fijn????
Ps. De streepstof is niet meer leverbaar maar we hebben heel veel andere mooie kleuren! Stuur gerust een berichtje voor meer info of om te bestellen! Fijn weekend allemaal en op naar een betere nachtrust met #slaaptunnel #liefsuitgiessenburg #doorslapen #goedenacht #instaseller #momslife #creatievemama

Afbeelding kan het volgende bevatten: strepen

16-01-2020

Een paar weken geleden maakte ik voor onze oudste zoon een slaaptunnel. Een soort slaapzak die om de matras gaat van zachte rekbare stof, waar je heerlijk in ligt, die een klein beetje druk geeft wat voor geborgenheid zorgt en die voorkomt dat je zonder dekens komt te liggen door het draaien.
En wat een verschil maakt die deken voor hem (en ons????) Hij slaapt vele malen rustiger en dieper, droomt minder en blijft smorgens zelf langer liggen omdat het zo fijn en geborgen voelt in deze deken. Vanmorgen maakte ik deze eerste "officiele" slaaptunnel voor een lief jongetje en wie weet volgen er nog veel meer..... Alles voor een goede nachtrust! #slaaptunnel #liefsuitgiessenburg #creatiefondernemen #nachtrust #momslife

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2020 - 2023 liefs uit giessenburg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel