Ons verhaal

Dit verhaal begint een aantal jaren terug. Natuurlijk begon mijn verhaal met mijn geboorte, maar het verhaal rondom slapen begon 10 jaar geleden. Toen mochten we na een lang traject ouders worden van een prachtig kindje uit Taiwan. Wat zijn we enorm dankbaar dat we op deze manier ouders mochten worden. Met de komst van onze oudste en alle onzekerheden en uitdagingen waar je mee te maken krijgt als je ouders mag worden, kwam er ook iets ons leven in sluipen waar we niet zoveel rekening mee hadden gehouden. Namelijk de effecten van slaapgebrek. Onze oudste had namelijk enorme moeite zich over te geven aan de slaap en sliep nauwelijks. Hooguit 20 minuutjes achter elkaar had hij zijn oogjes dicht. In de loop van de tijd werden de slaapjes wel ietsje langer maar gemiddeld kwam hij vaak 7 of 8 keer per nacht, was het in slaap vallen een enorme uitdaging en begon de dag standaard rond een uurtje of 5. We konden het verklaren en boden nabijheid, veiligheid en geborgenheid en deden wat we konden. Toch gaat het je opbreken. Ik viel op een gegeven moment zelf van de fiets van vermoeidheid. Mijn winkel, waar ik 12 jaar met veel plezier de scepter zwaaide heb ik moeten stoppen en het sociale leven beperkt zich enorm.

Gelukkig kwam er een kentering. Namelijk doordat ik een slaaptunnel voor hem maakte. Toen nog onbekend in nederland en zowaar..... hij werd minder vaak wakker snachts en viel makkelijker in slaap. Je snapt dat wij de koning te rijk waren! We gingen van dramatische nachten, naar redelijke nachten en dat voelde al fantastisch. Door wat aanpassingen aan de slaaptunnel werd het resultaat nog beter en door later een verzwaringsdeken over de slaaptunnel te gaan gebruiken ging hij helemaal doorslapen. Reden voor een dansje dus!

Zo is Liefs uit Giessenburg dus ook ontstaan. Ik was laaiend enthousiast en hielp een aantal mensen met een slaaptunnel ook aan een fijne nachtrust. Er werd een website gebouwd en in samenwerking met ergo en fysio therapeuten verbeterde we de producten en ontwikkelde we nieuwe producten die we toe hebben gevoegd aan het assortiment. Daarnaast heb ik inmiddels veel geleerd en ervaring opgedaan rondom de onderliggende problemen bij slapen, het toepassen van diepe druk, prematuriteit, trauma, hechting, enz.

Dol enthousiast run ik nu dit bedrijf en ik heb al enorm veel mensen mogen helpen! Vanuit mijn eigen atelier werk ik 5 dagen per week met liefde aan al jullie bestellingen. Ik ben mega dankbaar voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben en geniet enorm van alle enthousiaste en positive reacties die ik krijgkrijg van jullie. Inmiddels hebben we ook een 2e kindje mogen adopteren uit taiwan. Het is ideaal om met deze gezinssituatie vanuit huis te kunnen werken en er dus buiten de schooltijden om altijd voor de kinderen te kunnen zijn. Wel druk en intensief maar ik zou het niet anders willen!

Leuk dat je dit verhaal leest en als ik je ergens mee kan helpen, of je wilt je verhaal kwijt, stuur dan gerust een berichtje!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2020 - 2024 liefs uit giessenburg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel