Verhuur Slaaptunnel (ook met rits)

Artikel 4 van 5
€ 40,00 (inclusief btw)

Slaaptunnel met rits aan 1 of aan beide zijde. Te gebruiken voor mensen met een beperking of voor zware matrassen. Tevens geschikt voor het testen van een slaaptunnel.

Het voordeel van de rits aan bijde kanten is dat je het bovenstuk van de slaaptunnel los kunt ritsen en kunt wassen zonder de hele slaaptunnel van de matras te moeten halen.

Te huren in de maat 70x140 90x200.

Andere maten even vermelden om welke maat het gaat bij de opmerkingen verder in het bestelproces.

Je huurt een slaaptunnel voor de periode van maximaal 3 weken. De kosten hiervoor zijn € 40,- (excl. verzendkosten)

De huur periode gaat in op de dag van aankomst van de slaaptunnel.

Als je tijdens de huur periode besluit een slaaptunnel aan te schaffen, ontvang je van ons korting. Hoe eerder je beslist, des te hoger de korting (zie schema hieronder).

Om gebruik te maken van deze korting stuur je ons een email, je ontvangt dan een persoonlijke kortingscode. Op dat moment eindigt de verhuurperiode en dient de slaaptunnel retour gezonden te worden.

Korting na huur van maximaal 1 week € 30,-

Korting na huur van maximaal 2 weken € 20,-

Korting na huur van maximaal 3 weken € 10,-

In het bestelsysteem kun je na het aanklikken van de maat verschillende termen tegen komen, dit houdt het in:

* Zie je niets staan > de slaaptunnel is op voorraad en wordt na het plaatsen van de bestelling binnen 3 werkdagen verzonden.

* Levertiijd 21 dagen > de slaaptunnel is op dit moment verhuurd, je kunt hem wel bestellen en bent dan de 1e die hem ontvangt zodra de huidige verhuur is beëindigd.

* Uitverkocht > de slaaptunnel is op dit moment verhuurd en daarna al door iemand gereserveerd. Stuur ons een email met welke deken je zou zillen huren en zodra deze deken weer beschikbaar is krijg je van ons een seintje.

 

Neem bij vragen gerust contact met ons op.Je huurt een slaaptunnel voor de periode van maximaal 3 weken. De kosten hiervoor zijn € 40,- (excl. verzendkosten)

De huur periode gaat in op de dag van aankomst van de slaaptunnel.

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2020 - 2024 liefs uit giessenburg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel