Verhuur verzwaringsvestje

Artikel 3 van 5
€ 40,00 (inclusief btw)

We bieden de mogelijkheid om een verzwaringshesje te huren. Zo kan er getest worden wat het effect is en of het hesje als prettig ervaren wordt. We hebben diverse maten in diverse gewichten te huur.

 

Je huurt een hesje voor de periode van maximaal 3 weken. De kosten hiervoor zijn € 40,- (excl. verzendkosten)

De huur periode gaat in op de dag van aankomst van het hesje.

Als je tijdens de huur periode besluit een hesje aan te schaffen, ontvang je van ons korting. Hoe eerder je beslist, des te hoger de korting (zie schema hieronder).

Om gebruik te maken van deze korting stuur je ons een email, je ontvangt dan een persoonlijke kortingscode. Op dat moment eindigt de verhuurperiode en dient de deken retour gezonden te worden.

Korting na huur van maximaal 1 week € 30,-

Korting na huur van maximaal 2 weken € 20,-

Korting na huur van maximaal 3 weken € 10,-

In het bestelsysteem kun je na het aanklikken van de maat verschillende termen tegen komen, dit houdt het in:

* Zie je niets staan > het hesje is op voorraad en wordt na het plaatsen van de bestelling binnen 3 werkdagen verzonden.

* Levertiijd 21 dagen > het hesje is op dit moment verhuurd, je kunt hem wel bestellen en bent dan de 1e die hem ontvangt zodra de huidige verhuur is beëindigd.

* Uitverkocht > het hesje is op dit moment verhuurd en daarna al door iemand gereserveerd. Stuur ons een email met welk hesje je zou willen huren en zodra deze weer beschikbaar is krijg je van ons een seintje.

 

Neem bij vragen gerust contact met ons op.

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2020 - 2024 liefs uit giessenburg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel