Verhuur Verzwaardeslaapzak

Artikel 2 van 5
€ 40,00 (inclusief btw)

We bieden de mogelijkheid om een verzwaarde slaapzak te huren. Zo kan er getest worden wat het effect is en of de verzwaringsslaapzak en of dit als prettig ervaren wordt. We hebben diverse maten in diverse gewichten te huur. De verhuur slaapzakken hebben de verzwaring in het voorpand. Slaapt je kindje op de buik dan kan deze slaapzak achterstevoren gebruikt worden tijdens het testen.

 

Je huurt een slaapzak voor de periode van maximaal 3 weken. De kosten hiervoor zijn € 40,- (excl. verzendkosten)

De huur periode gaat in op de dag van aankomst van de slaapzak.

Als je tijdens de huur periode besluit een dslaapzak aan te schaffen, ontvang je van ons korting. Hoe eerder je beslist, des te hoger de korting (zie schema hieronder).

Om gebruik te maken van deze korting stuur je ons een email, je ontvangt dan een persoonlijke kortingscode. Op dat moment eindigt de verhuurperiode en dient de slaapzak retour gezonden te worden.

Korting na huur van maximaal 1 week € 30,-

Korting na huur van maximaal 2 weken € 20,-

Korting na huur van maximaal 3 weken € 10,-

In het bestelsysteem kun je na het aanklikken van de maat verschillende termen tegen komen, dit houdt het in:

* Zie je niets staan > de slaapzak is op voorraad en wordt na het plaatsen van de bestelling binnen 3 werkdagen verzonden.

* Levertiijd 21 dagen > de slaapzak is op dit moment verhuurd, je kunt hem wel bestellen en bent dan de 1e die hem ontvangt zodra de huidige verhuur is beëindigd.

* Uitverkocht > de slaapzak is op dit moment verhuurd en daarna al door iemand gereserveerd. Stuur ons een email met welke slaapzak je zou zillen huren en zodra deze deken weer beschikbaar is krijg je van ons een seintje.

Neem bij vragen gerust contact met ons op. Ook als je twijfelt welke maat je nodig hebt kan je altijd contact opnemen. Een slaapzakje moet je niet te groot kiezen. Dat is vaak niet fijn in gebruik.

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2020 - 2024 liefs uit giessenburg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel