Verhuur verzwaringsdekens

Artikel 1 van 5
€ 40,00 (inclusief btw)

We bieden de mogelijkheid om een verzwaringsdeken te huren. Zo kan er getest worden wat het effect is en of de verzwaringsdeken als prettig ervaren wordt. We hebben diverse maten in diverse gewichten te huur.

 

Je huurt een deken voor de periode van maximaal 3 weken. De kosten hiervoor zijn € 40,- (excl. verzendkosten)

De huur periode gaat in op de dag van aankomst van de deken.

Als je tijdens de huur periode besluit een deken aan te schaffen, ontvang je van ons korting. Hoe eerder je beslist, des te hoger de korting (zie schema hieronder).

Om gebruik te maken van deze korting stuur je ons een email, je ontvangt dan een persoonlijke kortingscode. Op dat moment eindigt de verhuurperiode en dient de deken retour gezonden te worden.

Korting na huur van maximaal 1 week € 30,-

Korting na huur van maximaal 2 weken € 20,-

Korting na huur van maximaal 3 weken € 10,-

In het bestelsysteem kun je na het aanklikken van de maat verschillende termen tegen komen, dit houdt het in:

* Zie je niets staan > de deken is op voorraad en wordt na het plaatsen van de bestelling binnen 3 werkdagen verzonden.

* Levertiijd 21 dagen > de deken is op dit moment verhuurd, je kunt hem wel bestellen en bent dan de 1e die hem ontvangt zodra de huidige verhuur is beëindigd.

* Uitverkocht > de deken is op dit moment verhuurd en daarna al door iemand gereserveerd. Stuur ons een email met welke deken je zou zillen huren en zodra deze deken weer beschikbaar is krijg je van ons een seintje.

 

Tevens is er de mogelijkheid een slaaptunnel erbij te huren. Door de slaaptunnel onder de deken te gebruiken versterken ze elkaar en blijft de deken goed liggen. Dit is vooral bij kinderen een erge fijne aanvulling. De korting wordt niet verrekend met de aanschaf van een eventuele tunnel, die geld echt alleen op de dekens.

Neem bij vragen gerust contact met ons op.

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2020 - 2024 liefs uit giessenburg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel